Veldhuisweg 1-24, 7955PP IJhorst

Maandag - Vrijdag 10:00 uur tot 17:00 uur

patrick@pcaanhuis.nl

06 - 37 45 18 57

Reparaties en meer!

Windows opnieuw installeren
Is uw computer traag geworden? Vol geraakt met overbodige programma's en bestanden? Misschien zelfs besmet met virussen of spyware? Soms is de beste oplossing een herinstallatie. De computer werkt dan weer alsof deze nieuw is! Wij helpen u graag bij de herinstallatie van uw computer. Er zijn twee mogelijkheden: wij komen zo snel mogelijk bij u langs of halen uw computer op. Vervolgens maken we een backup van uw bestanden, herinstalleren we het besturingssysteem (bijvoorbeeld Windows 7, Windows 8 of Windows 10), herstellen of bewaren uw data. Daarnaast installeren wij alle door u gebruikte programma's opnieuw. Wij installeren deze programma's en (her)activeren de licenties (indien nodig). Indien gewenst, kunnen wij van tevoren een inschatting maken van de kosten. U betaald in ieder geval slechts ons kwartiertarief van €8. Wilt u hier gebruik van maken, stuur dan een e-mail naar: patrick@pcaanhuis.nl
Accu zwak?
De accu van uw laptop heeft een beperkte levensduur. Wanneer u een nieuwe laptop koopt werkt de accu op vol vermogen. Maar naar verloop van tijd raakt de accu op. Wat weer tot gevolg heeft, dat uw laptop sneller aan de lader moet. Het kan zelfs gebeuren dat uw laptop helemaal niet meer op de accu werkt. Wij kunnen dit voor u controleren en waarnodig een nieuwe accu specifiek voor uw laptop leveren.
Toetsenbord
Heeft uw laptop een toetsenbord waarvan de letters niet meer zichtbaar zijn of ontbreken? Wij kunnen deze voor u vervangen!
Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd een email sturen naar: patrick@pcaanhuis.nl of u kunt ons bereiken op 06 - 37 45 18 57.