Veldhuisweg 1-24, 7955PP IJhorst

Maandag - Vrijdag 10:00 uur tot 17:00 uur

patrick@pcaanhuis.nl

06 - 37 45 18 57

Computerhulp

Uw computer weer zo snel als hij ooit was? Wij weten raad! Bij u aan huis zorgen wij voor een opfrisbeurt van uw computer. Daarna kan deze er weer een tijdje tegenaan!
Vindt u ook dat uw pc te traag is? Uw computer raakt ‘vol’ met tijdelijke bestanden, virussen en reclame. Hinderlijk en vertragend. Uw trage computer opschonen is de oplossing. Wij zorgen dat uw computer weer optimaal presteert. Zo nu en dan is het uitbreiden of vervangen van hardware noodzakelijk, maar de goedkoopste snelheidswinst valt softwarematig te behalen!
Problemen met e-mail?
Wij begrijpen dat het lastig is om niet per e-mail bereikbaar te zijn. Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe computer heeft gekocht, maar het niet lukt om uw e-mail ingesteld te krijgen. Of doet uw e-mailprogramma raar, waardoor u uw e-mails niet kunt lezen? Gelukkig weten wij hoe dit opgelost kan worden.
Printers en scanners
Heeft u een nieuwe printer gekocht, maar weet u niet hoe deze geïnstalleerd moet worden? Kan mijn nieuwe printer/scanner op mijn Wifi aangesloten worden?
Heeft u een ander computerprobleem of vraag?
Stuur dan even een e-mail naar: patrick@pcaanhuis.nl met uw vraag en wij zullen u z.s.m. een antwoord geven. Bellen kan natuurlijk ook! U kunt ons bereiken op 06 - 37 45 18 57. Her is ook mogelijk om computerles te volgen, klik hier voor meer informatie.